This website uses cookies to help us give you the best experience when you visit our website. By continuing to use this website, you consent to our use of these Cookies? If you agree Continue !
 • -FOTO

  Vizualizati multe poze brute si editate
 • -FILMARI

  Vizionati o multime de videoclipuri de la nuntile noastre & Formatia Stil !
 • -GENERIC-VIDEOCLIP

  -CALITATE BEST 100% CAMERA 4K - ULTRA HD & FULL HD & FOTO FULL FRAME

  -DRONA 4K

  -FILMARE CU STABILIZATOR

  -MONTAJ - EDITARE AUDIO-VIDEO

  -DVD-URI & CARCASE STICURI PERSONALIZATE

  -BLU RAY DISC PERSONALIZAT

  -CARCASE-COPERTI PERSONALIZATE

  -CU 1 SAU 2 CAMERAMANI

  -FOTO LA MINUT

  -MACARA & DRONA & OSMO

  Organizam sedinta foto in locuri ca ,gradina botanica , faleza , parcul personalitatilor, pe plaja marii ,monument , piata civica , si altele la preferinta mirilor... Fotografiem intregul eveniment, in detaliu in aproximativ 1000-2000 de cadre (nu exista limita de cadre) Fotograful este prezent pe intreg parcursul evenimentului capturand imagini de detaliu, portrete, instantanee , pentru a crea in imagini povestea evenimentului . Produsul final consta in 4 DVD-uri calitate best personalizate sau la cerere BLU RAY DISC ( poza mirilor ) + carcasa si coperta personalizata , sau alt suport HD extern, STIC etc..

  Aparatura in dotare:

  Pe partea foto lucram cu Nikon D610 calitate FULL FRAME. Folosim mai multe obiective, excelente din punct de vedere optic, putand acoperi atat zona wide cat si tele, si cu 1 sau doua aparate foto, pentru a putea raspunde instant la doua situatii diferite si stocam simultan cu backup la maxim de claitate pe 2 carduri separate pentru a preveni pierderea datelor in caz de defectare a unui card. De asemenea, dispunem si de accesoriile necesare pentru executarea unor lucrari divese: blituri, stative, umbrele transparente sau reflrectorizante, ubrela si evantai de epoca, monopiede, trepiede, blende, etc. Pe partea video folosim camera video Canon 4K UHD, Sony FDR AX1 4K UHD & Sony HXR-NX5R FULL HD 16:9 widescreen putem filma la cerere si cu 2 camere simultan. In functie de genul abordat, putem filma din mana pentru mobilitate maxima, cu monopiede sau stabilizator pentru un compromis intre mobilitate si stabilitate, sau de pe macara, drona, sau trepiede pentru stabilitate maxima . Sunetul este inregistrat cu microfon profesional extern pentru acuratete maxima sau cu sistem de microfoane fara fir, hand-held sau lavaliere, sau sunet inregistrat separat direct din mixerul formatiei dupa caz. Dispunem de lumini speciale cu ultima tehnologie LED (incorporat pe camerele video), reflectoare fixe LED cu consum redus de energie etc. Dotarea este la nivel profesional, fara nici un compromis la calitate, atat pe partea foto cat si video, mentinand in acelasi timp si un raport de calitate foarte bun. Intregul material foto si video se salveaza simultan pe 2 medii de stocare (carduri) pentru backup cea ce ne asigura ca nu se pierde nimic din momentele speciale!

  acasa / video-foto / decoratiuni / download mp3 / contact
  Toate drepturile rezervate formatia-stil.ro - Romania (C) 2015.